Cum cumpăr

Comanda prin telefon

Pentru a lansa o comanda telefonica puteti suna in urmatorul interval:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Numerele de telefon disponibile: 0722.770.656

Comanda prin e-mail

Trimiteti un e-mail la adresa contact@plantpoint.ro cu produsul dorit si in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.

Comanda ON-LINE

Pentru a comanda ON-LINE pe site-ul www.plantpoint.ro nu va ia mai mult de un minut si trebuie urmati cativa pasi extrem de simpli si usor de intuit:

Alegeti produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul 

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea folosind butonul " Actualizeaza cosul " sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate folosind butonul " sterge din cos ". Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului " Continua cumparaturile ".

Detaliile de livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi"

1. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de " Finalizeaza comanda ".
2. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in casuta din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati " Finalizeaza comanda ".

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti: la sediul SC PLANTPOINT SRL, la Livrare sau prin Ordin de Plata. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
 

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior la procesarea livrarii.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul " Trimite comanda ".